Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Itt repül a dögmadár! - Deák Kristóf fotóblogja

írta: sparkie ; 2011.05.26. 19:12

Szeretjük a szép fotókat, pláne ha az alkotó rendszeresen megörvendeztet minket egy-egy újabb sorozattal. Deák Kristóf Itt repül a dögmadár! című fotóblogja pedig pontosan ilyen. A fiatal fotós nagyon jó geometriai érzékkel találja ki a képkivágásokat, amelyeknek tárgya rendszerint valamilyen urbánus helyszín vagy téma. Képei színesben és fekete-fehérben is egyaránt hatásosak.

A beállított, egész alakos képeket mondjuk mi annyira nem erőltetnénk, viszont a szociofotói kifejezetten tetszetősek és nélkülözik a témával járó unalomig használt sallangokat. Személy szerint a tél névre keresztelt poszt a kedvencünk, ahol az összes erénye meglátszik a képeken, mint az okos színhasználat, a képek ötletes térbeli elhelyezése illetve az árnyékok.

: fotóblog fotográfia deák kristóf dögmadár

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr292934920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása