Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Vesszenek az állatok! - Normafa Openair 2011.05.28.

írta: sparkie ; 2011.05.26. 17:50

Sajna kis hazánkban nem bővelkedik Openair bulikban és a Mokkacuka bezárásával a szabadtéri bulik lehetősége is erősen lecsökkent. Emiatt mindig óriási az érdeklődés az aktuális Normafa Openair partyk iránt. Bátran kijelenthetem, hogy az egyik legjobb szervezésű hazai minifesztivál, amelynek helyszíne tökéletesen megfelel a több zenei műfaj iránt érdeklődőknek.

Idén hat különböző színtéren zajlik majd az elektronikai háború. Lesz itt break/dubstep móka, drum and bass darálás, jó kis minimal/techno, goa káosz, electro csapatás és egy Varázsösvényre keresztelt pszichedéliás kábulat. Emlékeim szerint volt már ennél több helyszín is, de a mostani felhozatala tökéletesen lefedi az elektronika iránt ácsingózók érdeklődését.

Maga a buli nem csak egy nagy össznépi ereszdelahajam lesz, hanem DJ Palotai 50. születésnapjának közös ünneplése is. Minden hazai lemezlovas atyja jó szokásához híven most sem fogja beérni egy fellépéssel és az Alakuló térre keresztelt dnb tánctér után beverekszi magát a Breakbeat Bozótba, hogy ő ajándékozzon meg minket szülinapja alkalmával egy különleges szettel.

Rajta kívül lesz még Sikztah, Norm és Siet illetve Andro is, a számtalan pesti rezidens mellett. Részünkről azért meg kell említeni, hogy szívesen láttuk volna a line-upban mondjuk Methát, TMX-et illetve a Tits and Clitses srácokat, de ha már lúd, legyen kövér alapon drum and bass téren se zokognánk Chris.SU vagy SKC megjelenésén esetleg még egy Chi Recordingsos helyszín is beleférhetett volna.

De hát ez nem kívánságműsor és a Normafára amúgy sem (csak) a fellépők miatt megyünk, hanem mert szeretnénk kedvenc zenéinket csodaszép környezetben hallgatni, tombolás után egy fa tövében kipihenni fáradalmainkat, hogy aztán újult erővel vethessük bele magunkat valamelyik helyszín fergetegébe.

: party palotai normafa andro sikztah norma openair

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr952934683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása