Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

International Breakbeat Awards: Beatman és Ludmilla a világ 10 legjobb producere között

írta: sparkie ; 2011.06.01. 19:21

Beatman és Ludmilla azon szűk magyar produceri rétegbe tartoznak, akiknek megbecsülése legalább akkora - ha nem nagyobb - külföldön, mint itthon. Erre a legújabb bizonyíték a nemrégiben elért hetedik helyezés a Breakspoll által meghirdetett International Breakbeat Awards produceri mezőnyében. Ludmilláék a Noisia mögé szorulva érték el ezt a remek teljesítményt, olyan producernagyságokat megelőzve, mint A-Skillz, Deekline, Plump DJs, Freestylers, Crystal Method, Ed Solo, Aquasky vagy Freq Nasty.

 

[NO 1 AT BEATPORT BREAKS FOR 17 DAYS] Hyper - The End (Beatman and Ludmilla Remix) [DISTINCTIVE] 112 by Beatman and Ludmilla

Sikerükhöz minden bizonnyal nagyban hozzájárult, hogy egy éven belül négy saját trackjük is egészen az első helyig masírozott breaks műfajban a Beatporton. A fenti, Hypernek készített remix több, mint két hétig, az In Breaks We Trust című saját szerzemény 12 napig, a szintén saját Backyard kis híján négy hétig vezette a listát, de a Paul Oakenfoldnak készített Tokyo is egészen a csúcsig jutott.
Óriási gratula a párosnak és szurkolunk, hogy jövőre még feljebb jussanak!
: hype breakbeat beatman and ludmilla international breakbeat awards

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr382949641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása