Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Csütörtök esti random party

írta: sparkie ; 2011.06.03. 17:30

Amikor az ember végleg otthagyja a gimnázium falait ráeszmél, hogy a világ nem csak péntek-szombat-vasárnapból áll. Kitárul az éjszaka és többé nem akadály, ha az ember hétfőn vagy csütörtökön akar bulizni. Pláne a nyár beköszöntével, amikor is egy átlagos hétköznapból, irtózatosan fájdalmas másnap válhat. Ez történt tegnap is.

A Gödör környéke megdöbbentően tele volt, pedig csak egy szimpla csütörtök estére volt szó. Ez azért nagyon veszélyes, mert az ember egy-két órát eltöltve a környéken, nagyon hamar belebotlik pár ismerősbe, hogy aztán másnap reggel az 1-es villamos végállomásán ébredjen.

Valami hasonló történt tegnap is. Egy idő után elértük a maximális kört, amit ismerősökből képezni tudtunk. Valahonnan mindig előkerült egy kis alkohol aztán a szórakozni vágyó spicces fiatalok vad brainstormingba kezdenek, hogy hova is tovább?

A csütörtök nem igazán a megapartyk napja. Két lehetőség merült fel, de mivel az egyik a Dokkoló elnevezésű kultúrcsárda volt, így adta magát a másik opció, minden spontán bulizni vágyó legalapvetőbb választása, a Corvintető. Ismét.

Top Crews buli volt, breakbeat meg tech-house féleséggel. Meglepve konstatáltuk, hogy éjfél tájékán a rendszeresen agyonzsúfolt Tetőn alig lézengett 10 ember. Ez később se változott számottevően, ennek ellenére szinte felüdülést jelentett lökdösődés nélkül mászkálni, nyugodtan kiülni a tetőre és nem órákat várni a bárpultnál. Más kérdés, hogy elképzelésem sincs milyen zene ment, de talán ezen az estén nem is ez volt a lényeg, hanem hogy minden spontán hétköznapi részegség útja a Corvintetőhöz vezet.

: corvintető urbántripp top crews

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr772954663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása