Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Gödörfölde térképe

írta: sparkie ; 2011.06.16. 01:03

Mocsár: pár éve még zöldellő gyep jellemezte és nyaranta tele volt emberekkel az árnyékos rész. Mára a fák alatt alig-alig van fű és a mostmár wc-nek használt területről olyan szinten párolog a húgyszag, hogy ezen a részen főleg csak hajléktalanokat, megbújó füveseket és a húgyszaghoz amúgy is vonzódó punkokat látni.

Veteránok: Akiknek már jó pár éve a Deák tér a kedvenc helye, az bizonyára itt szokott üldögélni. A meglehetősen ironikusan hangzó “dombon” biztosan találkozol valami régi ismerőssel, de itt heverészve haverjaid is könnyebben vesznek észre illetve nagyobb az esélye annak, hogy meglát egy ismerős. Na és persze rálátsz az egész vidékre.
Urbanisták: az örök városiak gyűjtőhelye. Azoké, akik még a parkba kilátogatva is jobban érzik magukat ha betonon ülnek. Leggyakrabban fixisekkel lehet itt találkozni, de itt a legnagyobb esélye, hogy belebotlasz valakibe aki füvet árul, illetve ide ülnek azok a részeg tinicsajok, akik nem akarják összepiszkolni a ruhájukat.
: A tó valójában egy fél meter mély medence, amely halak helyett négy napos bontott csirkék, borosüvegek és alkalomadtán részeg külföldiek lakhelye illetve néhány renegát kacsa is benéz ide hébe-hóba.
Nyugdíjas korzó: ezen terület emberanyaga meglehetősen vegyes. Gyakran találkozhatunk itt megpihenő nyugdíjasokkal, jól szituált fiatalokkal, akiknek derogál a fűben fekvés illetve olyan lányokkal, akik semmiképpen se szeretnének ismerkedni a környéken.
Huszonéves fanyalgók: egy viszonylag ismeretlen terület. Főleg keső huszonévesek lakhelye, akik már cikinek érzik, hogy ennyi idősen sincs pénzük beülni egy épkézláb kávézóba és egy rakat irritáló tini között kell iszogatniuk.
Burzsujok: a Gödör a Deák tér Montecarlója. Fizetéssel rendelkező, haladó szellemű felnőttek gyűjtőhelye, akiknek az a kiváltság is megadatik, hogy rendezvény esetén is használhatják a Gödör Klub vécéjét, ha fogyasztanak is mellé. Aki ide jár kávézni, az valószínűleg meg sem fordul a terület többi részén.
Tinik: a tinik területe a Gödör környékének legnagyobb füves területe. Ide ül boldog-boldogtalan, akit nem zavar  vízipipázgatás közben, hogy a mellette bandázó seregnyi 16 éves dubstepet üvöltet a telefonjáról. Itt a legnagyobb az egy főre jutó cigi/apró/fű/telefon tarhálók száma illetve itt helyezkedik el a legtöbb olyan ember, aki csak hébe-hóba látogat ki a környékre.
Árkádok gyermekei: eső esetén mindenki idegyűlik, viszont jó időben a deszkások paradicsoma. A nemrégiben megépített skatepark ellenére még mindig nagyszámban találhatók is gördeszkások és az őket kísérgető, egésznap csak a cuki deszkásfiúkat sasoló fültágítós, emós groupiek.

 

: deák tér gödör urbántripp

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr272987844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása