Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Hogyan buliztunk együtt amerikai pornósztárokkal - James Deen Budapesten

írta: sparkie ; 2011.06.19. 19:53

Meg van az a videó, hogy nyílt utcán forgattak Pesten szado-mazo pornót? A TV2 Aktív c. műsorában külön kis riportanyagot is kreáltak a dolog köré, amit lentebb láthattok is. Mi közünk nekünk ehhez? Hát, úgy adódott, hogy egy Corvintetőn töltött éjszaka alatt egyik ismerősünk összehaverkodott a stábbal és másnap már együtt mentünk neki az éjszakának James Deennel és Princess Donnával.

Pornófilmekben jártas cimboránk ismerte fel a Corvintetőn sörözgető James Deent, aki Amerika egyik legfelkapottabb pornósa. Miután odament hozzá hamar összespanoltak és másnap hívott engem, hogy menjek velük kicsit megmutatni nekik a pesti éjszakát. Mivel James hatalmas punkrock rajongó, végül sikerült az általunk nagy ívben került Rocktogonban kikötni velük.

Mielőtt bementünk volna a koncertre kicsit iszogattunk James-szel és párjával Donnával. Kiderült, Donna a tulajdonosa a Public Disgrace nevű felnőttfilm cégnek, amely kifejezetten köztéri megalázós szado-mazo videókban utazik és három hete forgatnak itt Budapesten. Mindketten még a húszas éveikben járnak és teljesen átlagos, szimpatikus figurák. Meglepően sokat tudnak Magyarországról és a történelméről és egyszerűen imádják a várost. Amikor rákérdezek arra még is mi annyira jó benne, James elindul egy fához, könnyít magán és annyit mondd: - Ez.

Ott iszol, dohányzol ahol akarsz és a sörök okozta vizelési kényszered miatt sem kell rettegned a rendőrtől vagy mások megvető pillantásaitól. Azt mondják elképesztő itt az éjszakai élet, fantasztikus a pezsgés este és abszolút meglepődtek milyen könnyen barátkoznak velük a magyarok. Ez abból is kiderült, hogy egész jó kiejtéssel nem egy magyar kifejezéssel tisztában vannak. Donna még azt is hozzáteszi, hogy milyen büszke volt arra, hogy a gyönyörű nők országában a múltkori bulin odajött hozzá egy magyar srác, hogy a legszebb nő akit valaha látott.

A bemelegítő iszogatás után irány a Rocktogon, Super Bad Heroes koncert. Sose hallottam még a bandáról, de így utólag nem is nagyon bánom. Már a bejáratnál arcon vág a nagy magyar valóság. 800 forint a belépő egy teljesen no name banda koncertjéért. Ha ez nem lenne elég, újdonsült amerikai pajtásaink már indulnak befelé mivel nem tudják, hogy van belépő, sehova sincs kiírva. Erre a szemüveges, kopasz jegyszedő csávó olyan ordenáré stílusban szól oda nekik, mint a szakadt punkoknak, akik sunyiban akarnak belógni Picsa koncertre. Miután elmagyarázzuk neki, hogy külföldiek és még totál újak itt a paraszt gyerek annyit képes csak reagálni, hogy "Leszarom bazmeg, takarodjanak ide vissza a faszba".

Maga a Rocktogon ugyanolyan, mint mikor 15 évesen leráncigáltak oda. 20 évvel lemaradt rockerek Depresszió pólóban, izzadtan, vegyülve dagadt, zsíros hajú némberekkel és felnőni képtelen aggastyánokkal, akiknek akkor is vállig ér a hajuk, ha fölül már alig van belőle. Maga a koncert nem volt egy katartikus élmény, generikus '80-as évek rock, jó adag manírral, babos kendős frontemberrel és mesterséges angolsággal. Jamesék mindenesetre rohadtul élvezték.

A koncert után aztán jött a rockdiszkó, amikor is mindannyian a sörös pulthoz vettük az irányt és leültünk az asztal köré. Donnán már kezdett látszani a velem elfogyasztott vodka-cappy kombó hatása, de James is jóval feldobottad az ötödik, hatodik söre után. Itt derült ki, hogy ők a valóságban egy pár. Donna viccesen meg is jegyezte, hogy még ő fizet neki azért, hogy más nőket dugjon, amire James csak egy gyerekes vigyorral reagál. Látszik rajtuk, hogy abszolút nem feszélyezi őket a téma és se nem felvágva, se nem álszerénységgel képesek beszélni a munkájukról. Aztán még pár ital  után csak szakadunk, ahogy James odaböki mindenféle felvezetés nélkül Donnának, hogy "mégbazlak". Erre, a legnagyobb megdöbbenésünkre Donna majdnem tökéletes magyarsággal válaszol: "Ne nyúlj hozzám." Mindenki röhögésben tör ki, majd amikor James próbálja csókkal menteni a menthetőt Donna ráordít: "Éngedelmeszkedj!". Az egész teljesen jó hangulatban telik és semmi ellenérzés nem születik az emberben, hogy ezek az emberek máskor egymás melleire csipeszeket aggatnak, hogy aztán a szart is kikeféljék egymásból.

Ezért is elgondolkodtató, hogy ilyen - hétköznapi ember által lenézett és mélyen megvetett - emberek mellett továbbra is a nagy magyar rockerek voltak a legszánalmasabbak és rohadtul irritálóak. A mellettem ülő csajszi kissé bepipult amikor is kijelentem neki, hogy a Mötley Crue nem rock and roll és ha tehetném az egész '80-as éveket törölném a történelemből. Erre odahívja a fellépő banda frontemberét, hogy ugyan védje már meg. A babos kendős, kifestett szemű rocker aztán addig erőlködik meggyőzni a maga igazáról és Bon Jovi nagyságáról, hogy végül mindketten megszégyenülve hagyták el az asztaltársaságot. Mielőtt James és Donna leléceltek még elhívtak minket másnap egy forgatásra. Jó hogy igent mondtunk, aztán tettünk egy próbát a tánctéren. Mondanom sem kell felejthetetlen pillanat, amikor jó 30-as, felül kopaszodó, zsíros, hosszú hajú metálarc leborotvált hónaljjal üvölti a Linkin Park - What I've Done c. számát, hogy aztán egy tangó és pogó keverékeként jellemezhető vad táncolásba kezdjen a mellette helyben futó New Yorker cuccos lánykával. Utána jött egy rakat Tankcsapda, egyre több izzadt pólós fasz zuhant rám és fröcskölte a dzsuvás haját a pofámba csak azért, hogy a vécére indulva egy extázisban tomboló kis csaj úgy csapjon az öklével a levegőbe, hogy azzal pont kiverje a szememből a kontaktlencsét. Onnantól a fél szememet lefogva közlekedtem, hogy aztán egy ölelkezni kívánó zombi módjára kérjem meg az embereket, ugyan már segítsenek megtalálni a kijáratot, mert kurvára nem látok semmit. Bátor és csóró LSD függőknek erősen ajánlott kipróbálni - szemüvegesen egyén esetén - milyen az, ha mínusz öt és feles szemmel, lencse és szemüveg nélkül, támolygó részegen mutogatod a bérletedet egy fekete dzsekis férfinak akit BKV ellenőrnek nézel.

Másnap aztán egy erős másnapossággal ellátva a Király utcában találkoztunk Jamesékkel. Legnagyobb meglepetésemre egy minibusz várt már ott minket indulásra készen. Mindenki rögtön nagyon közvetlen volt ami nekem addig elég nehezen ment, míg ki nem derült akkor itt kinek mi is a szerepe. Beültettek kettőnket a kocsiba és indultunk valamerre a városba. Mellettünk egy feltűnően csinos szőke csajszi ült aki állítása szerint Prágából jött, de nem igazán beszélt angolul. A stábban vegyesen voltak magyarok és amerikaiak és végig poénkodva, jó hangulatban utaztak. Amikor szóba került, hogy a Deák téren kéne forgatni, a kocsit vezető Steve - akiről később kiderült ő a producer - kategorikusan kizárja a videózást, mivel sok gyerek is lehet a helyszínen, amire külön szoktak figyelni. Végül a Gellért-hegyet választották.

A helyszínre érve Steve, az amerikai operatőr és az egyik magyar srác előre mentek, hogy megtalálják a megfelelő helyet. Addig mi a többi magyar sráccal beszélgettünk. Elmondták, hogy azért jönnek Magyarországra forgatni, mert itt maximum 10 ezer forintos büntetést kapnak közszemérem sértésért és jót röhögtünk azon, hogy a TV2 ugyanennyit fizetett azoknak a srácoknak, akik a fenti videót küldték be. Sokuknál adó-vevő is volt, mivel rájuk tartozott, hogy a helyszínt figyeljék mikor tűnik fel egy rendőr vagy kisgyerek. Aztán a többiek visszajöttek és mindannyian fel indultunk a hegyre. Amit korábban csak poénnak hittünk beigazolódott és Steve egy hatalmas fémkalodával a kezében sétált felfelé miközben a cseh csajszi mosolyogva cigizgetett mellettünk. Hihetetlen volt mennyire poénosra vette mind a magyar, mind az amerikai stáb az egészet, mintha az egész totál természetes lenne.

A megfelelő helyre érve aztán odahívott minket a producer. Legnagyobb döbbenetünkre felvetette a lehetőségét annak, hogy szerepeljünk a filmben. Mármint, nyugodtan menjünk oda, fogdossuk majd meg a lányt és akár írjunk is valami szöveget a testére. Mi ebből inkább kimaradtunk, bőven elég volt a későbbi események látványa. Egy majdnem egyórás felkészülés következett. James kitalálta, hogy a szöveg amit a lány testére kéne írni legyen az a vicces szó amit tegnap tanítottunk neki. Ez a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért szavacska volt. Aztán a rendezők is rájöttek, hogy egy ilyen szóhoz még egy elefánt testfelülete is kevés lenne, nem hogy a törékeny cseh lányé, így végül a 'szégyen' szónál maradtak. Mi már kezdtük egyre kellemetlenebbül érezni magunkat, de a többiek annyira normálisan kezelték az egészet, hogy végül mi is azon kaptuk magunkat, hogy együtt poénkodunk a többiekkel azon, hogy James a jóeget is kifogja kefélni a prágai lánykából. Majd szép lassan hozzákezdtek.

 

Mondanom sem kell mennyire sokkoló volt a látvány. A gyönyörű pesti látványkép előterében egy fémkalodába zárt nőt ver korbáccsal Donna miközben James csuklóig tolja a kezét a hölgyemény szájába. Nem igazán szeretnénk ennél részletesebben belemenni az eseményekbe, akit érdekel az ilyen téma, majd úgyis rákeres vagy ezen a linken megnézhet pár képet amit telefonnal készítettünk, de az erősen 18+os. Az mindenesetre elég durva volt, hogy az agyonalázott lány, kalodával a fején sétál felénk, a földről felszedett bugyival összemocskolt szájjal és annyit kérdez: - Am I pretty? Majd sétál tovább. 

Gyorsan lekellett érnünk a kocsihoz, mivel ahogy James mondta, még máshova is mennek forgatni és 15 percnél nem videózhatnak tovább egy helyszínen, mert hamar megjelenhet a rendőrség. Steve mosolyogva kérdezte, hogy tetszett nekünk a forgatás és egy halk 'it was interesting' után búcsút int nekünk, ahogy a még kalodába zárt cseh lányka is teszi méteres mosollyal az arcán.

Nem tisztünk elítélni ezeket az embereket, de arról szó sincs, hogy ezt valami normális dologként próbálnánk beállítani. Ahogy a bulis estéből kiderül, abszolút jó fej, intelligens, érdeklődő fazonokról van szó, akiket a magyar stábtagok is imádnak, csak hát van egy súlyos aberrációjuk. Nekünk mindenesetre egy meglehetősen extrém élmény volt, de egyáltalán nem úgy váltunk el tőlük, mint akik megundorodva a látványtól menekülnek hanyatt-homlok, egyszerűen csak olyat láttunk élőben, amit máskor különböző pornóoldalak oldalsávjában mutatnak. Az viszont biztos, hogy a közfelháborodás helyett talán elkéne gondolkodni azon, hogy a röhejes törvényeinket kijátszva simán megéri egy tengerentúli szexvideós brigádnak nálunk forgatni évről évre.

: szex pornó urbántripp james deen public disgrace

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr152998216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

- Szerzet - 2012.02.20. 01:29:17

Azt nem tudom, hogy hogy kerültem ide, bakker.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása