Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Magyar jelenlét - Két Mongoose track Dub FX új remixalbumán

írta: sparkie ; 2011.06.20. 10:05

Korábban már írtunk hazánk kistestű glitch ragadozójáról Mongoose-ról, a mostani iromány apropója viszont nem más, mint két új track tőle a Convoy Unlimited gondozásában. Nem akármilyen szerzeményekről van itt szó, hanem két remixről Dub FX kultikus Everythinks a Ripple albumáról.

A számlistát rögtön a Neva Made It remixe kezdi, hogy aztán utolsó előttiként zárja az Intensions glitchesített verziójával. Figyelemre méltó, hogy a többek között Optimus Gryme és T Power munkáit is tartalmazó korongon ő az egyetlen, aki két művel is szerepel. Nagy gratula a dologhoz, és tessék sokat hallgatni a cumót illetve mindössze két dollárért letölteni, mivel a remixalbum teljes bevétele az alkotókat illeti.

: remix hype glitch mongoose dub fx

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr492999581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása