Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Albummustra: Mongoose - We Drink Palinka

írta: sparkie ; 2011.07.30. 13:45

Na szóval, nem rég még arról írtunk, hogy Mongoose-nak két trackje is felkerült Dub FX remixalbumára, most pedig Dub FX szerepel egy dal erejéig a hazai glitchgyáros első saját albumán. Ugyanis a We Drink Palinkára keresztelt magyar nemzeti glitch-hop lemez 29-én jött ki és már is elérhető a nagyérdemű számára. Egy kis véleményrodeó a tovább mögött!

 

We Drink Palinka by Mongoose

A We Drink Palinka alapvetően glitch lemez egy jó adag magyaros ízzel fűszerezve. A darabokra tördelt ritmusokat és rendszertelen hangképeket finom kis brácsa vagy hegedű hangminták díszítik, amitől egy sajátos hangulatot kap az alkotás. A teljesen saját szerzemények mellett feltűnik a címadó dalban közreműködő Tits and Clits is, két szám erejéig Dub FX fellépőtársa CAde illetve a katartikus élményt nyújtó Land of the Free-ben maga Dub FX is. Meglehetősen masszív anyag született tehát, amely nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. Ezen a linken mindössze 5 dollárért megvásárolható a teljes debütáló album. Mi pedig este az A38 felé vesszük az irányt hátha Mongoose szettjébe bekerül egy-egy új darab, a torkunkba pedig jóféle pálinka.

: hype album glitch mongoose tits and clits dub fx we drink palinka

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr413111579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása