Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Unkarin - A Tits and Clits diszkólkodik egy sort

írta: sparkie ; 2011.07.31. 16:05

Kis hazánk első számú electrohouse párosa jó ideje csak úgy ontja magából az újabbnál újabb electro gyöngyszemeket, azonban eljött az idő, amikor kicsit kimozdulva saját zsánerükből, valami teljesen újat dobjanak be. Ez lett az Unkarin, a Tits and Clitses srácok side projectje. A tovább mögött kicsit jobban betekintünk mit is tudnak még a csöcsök és csiklók.

 

 

Végigböngészve az eddigi Unkarin trackeket talán elmondható, hogy a srácok meglehetősen retróra vették a figurát. Igazi régi, vonósokkal díszített, nagybetűs DISCO zene amit az Unkarin csinál, persze azért mai hangszereléssel és tánctér kompatibilisen.

Aztán ott van például az Up to the Sky II. névre hallgató electroswing track, ami után olyan érzésünk támad, mintha a srácok féltékenyek lettek volna saját Parov Stelar remixükre.

Legvégén pedig a mindössze egy napja felkerült Joey Negro és Gramophonedzie No Sugar c. számának remixe. Per pillanat 46-odjára hallgatom meg ezt a számot, de a nap végére simán elérem a százat is. Teljesen eltér bármitől amit eddig a Tits and Clitsesektől hallhattunk, mégis abszolút működik, sőt! Ha van egy kis eszük, minden minimal/techno dj megvásárolja ezt a számot és azonnal beépíti a mixébe, mivel egy ilyen track elejtése garantált katarzist okoz bármilyen 4/4 bulin.

: disco hype house electro tits and clits unkarin side project

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr493114527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása