Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Tits & Clits - Labyrinth EP

írta: sparkie ; 2011.10.07. 13:30

Tits-and-clits-labyrinth.jpg

Kedvenc electrohouse párosunk nem kisebb ajándékkal szolgál nekünk, mint a legújabb Labyrinth névre hallgató kislemezével, amin három vadiúj tracket találhatunk. A krétai mondakör mitológiája által inspirálta számcímek három nagyon ütős dalt tartalmaznak és a hab a tortán, hogy teljesen ingyen hozzáférhetők! Még több infó a tovább mögött!

Tits & Clits - Ariadne /// click Buy for free download! by Tits & Clits

Ariadne segített Tézeusznak, hogy legyőzza a minotauruszt és nem mellesleg a bor istenének, Dionüszösznak felesége. A számot hallgatva vannak pillanatok, amik egy szolid borozgatásra serkentenek, hogy aztán a zúzás beindulásakor izomból menjünk neki a labirintust örző fenevadnak.

Tits & Clits - Icarus /// click Buy for free download! by Tits & Clits

Ikaruszt és legendáját nem kell bemutatni. Kréta szigetéről saját készítésű szárnyakkal próbált elszökni, de édesapja tanácsa ellenére túl közel repült a naphoz, amely leolvasztotta szárnyait és halálába zuhant. Tits & Clits-ék eme tragédiát egy elképesztően epikus hangzással (monumentális acid house utánérzés) adaptálták, amely vitán felül az EP legslágeresebb darabja a maga kissé funky-s, de mégis agyszaggató leadjével.

Tits & Clits - Daedalus /// click Buy for free download! by Tits & Clits

Daidalosz - látszólag minden krétai borzalom felelőse - kapta a leginkább house-osabb nótát, amely egyben az egyik legmorcosabb is, mondhatni érződik a harag fia elvesztése után, ahogy a dühöngő főtéma előtti felvezetés kezdődik, majd egy kissé melankólikus, de még is pozitív töltetű végkifejletben végződjön.

A Labyrinth EP-t végighallgatva ismét bebizonyosodik, hogy legalább annyira erősek saját számok gyártásában a srácok, mint a remixelésben. Persze azért érződik hangzásukban az éppen aktuális electrohouse trend, de ennek ellenére megmarad az a tipikus, letisztult és dallamos vonal, amely mindig is jellemezte őket és ami miatt kishazánk egyik legeurópaibb producerei közé kerülhettek. Üdítően hat az az irány amit a Tits & Clits képvisel, hogy ha a mostanság dívó, szarrá torzított, kaotikus baszatáshoz (Skrillex, Knife Party stb.) hasonlítjuk. Az pedig külön öröm, hogy az egész kislemez ingyen letölhető ezen a linken, és mindössze egy facebook megosztást és néhány pozitív hozzászolást várnak cserébe.

: hype tits and clits electrohouse labyrinth ep

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr823285287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása