Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Te hova menekülnél?: Hangmás Lemezbemutató@Merlin 2011.10.07.

írta: sparkie ; 2011.10.03. 13:14

Volt már szó arról, hogy hova kéne menekülni, ha atomtámadás érné Budapestet vagy omniszexuális földönkívüliek lepnék el a várost. Ideje tiszta vízet önteni a pohárba mielőtt mindenki azt hinné, hogy teljesen megőrültünk. Íme a harmadik videó, amiből kiderül hova is érdemes október hetedikén venni az irányt, legyen szó bármilyen katasztrófáról.

Ugyanis most pénteken lesz a korábban általunk is javasolt Hangmás lemezbemutatóval egybekötött művészeti esemény a Merlinben, amelyet nem mellesleg a Nulladik Került is prezentál. Az eddigi videók afféle teaserként szolgáltak a bulihoz, hogy senki se feledje el, hol van hetedikén a helye, hogy egy igazán különleges estén dühönghesse ki magát, nem mellesleg meghallgathassa a Hangmás legújabb, Ragadozó névre keresztelt lemezét. Aki lemaradt volna, azoknak megtekinthető az előző két videó a tovább után!

 

 

: teaser merlin mozgókép ragadozó hangmás lemezbemutató mome

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr473274047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása