Home HYpe MOzgo Urbantripp Szubjektiv

Partyajánló: imPro School Nyílt Nap

írta: sparkie ; 2011.07.28. 18:05

Aki egy kicsit is jártasabb a hazai party szcénában, bizonyára hallott már az imPro Schoolról, ami per pillanat az egyetlen hazai elektronikus zenei producer képzés. Most szombaton lehetőség nyílik mindenkinek, hogy egy nyílt nap keretében kicsit megízlelhesse hogyan is folyik az oktatás a suliban, méghozzá olyan tanárrá avanzsált zenészek előadásában, mint Chris.SU, aki a saját Björk - All Is Full Of Love remixe elkészülésének folyamatát fogja megmutatni egészen az alapoktól, de egészen Londonból repül ide Paul Crossman vagyis General Midi, aki a sound design rejtelmeibe vezeti be a zenekészítéssel kacérkodókat. Még több infó a tovább mögött!

 

A 17:30-tól kezdődő és 21:30-ig tartó órarend végén pedig egy igazán különleges ereszdelahajam kezdődik. A két helyszínen volt, vagy éppen végzett imPrós diákok fogják csapatni a csapatnivalót, hogy mellettük az iskola tanárai is keverőpultra cseréljék a pulpitust. Lesz itt Fine Cut Bodies, AMB és Mango live act csatája Yankkal, majd maga General Midi is színpadra áll illetve az általunk sokszor említett Mongoose fogja nyitni a nagytermi káoszt 22:00-től. A A38-as bulira potom 1000 jó magyar pénzért erősen ajánlott mindenkinek az esemény, akit érdekel a zeneszerkesztés, pláne azoknak, akiknek megfordult a fejében, hogy jelentkezzenek az imPróba. Mi tuti ott leszünk.

facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=212784008765223

 

: hype a38 zeneszerkesztés sound design general midi impro school

A bejegyzés trackback címe:

https://nulladikkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr853107828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

3. oszlop

süti beállítások módosítása